e-Commerce expert

Uw webshop is slechts zo goed als de zwakste schakel in de ervaringen van uw klanten. Mede daarom is de keuze van het juiste e-commerce platform en het hebben van een goede e-commerce strategie belangrijker dan ooit.

Door het toepassen van relevante internettechnologie zoals zoekmachine marketing, webvertising en applicatie en interfacebouw, zijn wij de ideale partner om uw e-commerce naar een hoger niveau te brengen.


Wij hebben een heldere visie ontwikkeld op het gebied van e-commerce, e-business en webshops, welke zijn gebundeld in een e-commerce uitrolmodel.

Een overstap naar het e-commerce platform van Magento, met ons e-commerce uitrolmodel als basis, is de juiste weg om omzetgroei te realiseren.
Heldere visie,
concreet resultaat
Door onze jarenlange praktijk ervaring in pre- en aftersales processen bij toonaangevende ondernemingen hebben wij een heldere visie ontwikkeld op het gebied van e-business, e-commerce en webshops.

Service en ondersteuning

Een goed werkende support afdeling bij uw webshop leverancier is van groot belang. Lauca Consultancy heeft de processen zo ingericht dat u kunt vertrouwen op een gedegen ondersteuning van uw webshop. Onze service- en supportdesk wordt uitsluitend bemand door deskundige medewerkers.

Product ontwikkeling

Lauca Consultancy spendeert veel tijd aan het doorontwikkelen van Magento. De productie versie updates worden uiteraard door Magento zelf gedaan. Wij houden ons bezig met custom modules die op de centrale versie draaien. Onze programmeurs ontwikkelen bijv. modules voor specifieke lokale marktomstandigheden. Zo zorgen wij ervoor dat uw webshop altijd vernieuwend is, en dat u zich kunt onderscheiden van uw concurrenten.
© LaucaConsultancy 2021