Proces integratie

Lauca Consultancy adviseert u graag hoe u uw nieuwe webshop koppelt aan uw bestaande systemen en processen, en waar mogelijk schaalvoordeel valt te behalen. Wij informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden en kosten.

Custom modules

Naast de standaard modules waarmee Magento zelf is uitgerust ontwikkelt Lauca Consultancy op een aantal specifieke gebieden ook zelf modules voor het Magento platform. Denkt u hierbij aan marketingtools, procestools en interfaces.

Professioneel  
projectmanagement?
Met behulp van ons implementatiemodel kan ons project management team uw project begeleiden. Met voortgangsrapportages en korte communicatielijnen zorgen we ervoor dat u grip en controle houdt.

Professionele installatie

Wilt u zelf aan de slag met Magento maar heeft u problemen met het installeren op uw server? Lauca Consultancy zorgt voor een professionele installatie van de Magento demo versie op uw server.

Magento trainingen

Magento is de nummer een in de nieuwe generatie open source e-commerce oplossingen. Zeer veelzijdig, verkoopgericht en met tientallen features. Wij verzorgen verschillende cursussen op het gebied van Magento.

Magento configuratie

Als u professionele hulp nodig heeft bij het configureren van uw Magento webshop kunt u een beroep doen op onze expertise. Wij kunnen u on-site helpen met de juiste configuratie.
© LaucaConsultancy 2021