Krachtige e-Commerce binnen handbereik

Waarom een Magento webshop?
Magento is hèt beste e-commerce platform gebaseerd op open source technologie. Het biedt online webshop eigenaren ongeëvenaarde flexibiliteit en controle over het design, de inhoud en de functionaliteiten van hun webshop.
Onze Magento webshops bieden de meeste features van alle open-source e-commerce pakketten. Op het gebied van marketingpromoties en tools, website & webshop management, analyses en rapportages, catalogusmanagement en artikelnavigatie krijgt u met een magento webshop de beschikking over de meest geavanceerde webshop die er is. Tevens is het mogelijk om meerdere websites en webshops te beheren. Ook is een Iphone/Smartphone compatible magento webshop instelbaar en zijn batch in-en exports mogelijk dankzij dankzij de webservice API.
Voor een overzicht van alle features van een magento webshop, gesorteerd op onderwerp, klik hier.

Een Magento webshop voor starters
Bent u een starter? Maak kennis met de ongekende mogelijkheden die een Magento webshop u kunnen bieden.

Een Magento webshop voor doorgroeiers
Heeft u een bestaande webshop en wilt u migreren naar het Magento e-commerce platform? Wilt u uw huidige Magento webshop verder uitbouwen door bijvoorbeeld het automatiseren van uw backoffice processen, of een interface tussen een financieel systeem of een logistieke partij? Wellicht heeft u moeite met het uitbouwen van uw klantenportefeuille? Heeft u technische problemen met uw Magento webshop? Dan bent u bij Lauca Consultancy aan het juiste adres.

Op maat mogelijkheden op de standaard Magento webshop functionaliteit

Interfacing naar financiële systemen
U kunt hierbij denken aan interfaces tussen uw Magento webshop en de veel gebruikte pakketen zoals Exact, Twinfield, Reeleezee, SAP B1.

Interfacing tussen logistieke partijen
Zoals bijvoorbeeld TNT, DHL, Selectvracht

Interfacing tussen nieuwsbrief- en CRM systemen.
Als u een beperkt budget heeft is het nieuwsbriefsysteem Your mailinglist provider een interessante partij. Hiermee kunt u bv emailnieuwsbrieven versturen via een webtool.
Als u meer geld te besteden heeft en het zeer professioneel wilt aanpakken is Copernica de beste keuze. Copernica is software voor emailmarketing, profielverrijking, landingspagina's en SMS campagnes. Het is de meest succesvolle en complete campagnemanagement software van Nederland. Steeds meer bedrijven zetten Copernica Marketing Software in voor het genereren van leads en het informeren van relaties.

Koppelingen naar diverse betaalplatformen
Zoals bijvoorbeeld iDEAL, Ogone, MultiSafepay, Backaroo

Maatwerkmodules op het gebied van achterliggende businessprocessen
Naast de ongekende mogelijkheden van de Magento webshops is het zeer goed mogelijk om modules op maat te ontwikkelen die volledig geïntegreerd zijn met uw businessprocessen, met als doel kostenbesparing en efficiency. Denkt u bijvoorbeeld aan het integereren van :
Inkoop
Warehousing
Artikelenadministratie

Magento implementaties van Lauca Consultancy
Bent u nieuwschierig naar welke Magento webshops Lauca Consultancy heeft geïmplementeerd? Klik hier voor een overzicht.

Wat kan Lauca Consultancy voor u betekenen?
Lauca Consultancy is de specialist in het ontwerp, bouw en implementatie van al uw website,
e-commerce, internetmarketing projecten.
Wij hebben het creatieve vermogen om unieke oplossingen te bedenken waarmee u zich blijvend kunt onderscheiden in de markt. Wij zijn altijd op zoek naar die ontwikkelingen die uw bedrijf de beste kansen bieden. Wij adviseren hoe u die ontwikkelingen gericht en efficiënt kunt benutten. Het volgen van het nieuws en het signaleren van ontwikkelingen rond e-commerce en webtechnologieën is een belangrijk onderdeel van ons werk. Het stelt ons in staat om kansen voor onze opdrachtgevers te signaleren, een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening.
Het succesvol uitrollen van e-commerce is afhankelijk van een groot aantal factoren. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij daar alles van.
Geïnteresseerd? Wij geven u graag advies, via telefoon, mail of in een persoonlijk gesprek.
Klik hier voor onze contactgegevens.


 

 

 

 

 

 


Member of W3C Sites dot com Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS! This website is ACAP-enabled Magento Blog
© LaucaConsultancy 2021