Magento Webshop Demo

Lauca Consultancy ontwikkelt samen met u onderscheidende en unieke internetconcepten, met als resultaat voor u, meer omzet, effectievere communicatie, kostenbesparingen en een hogere klanttevredenheid. Om u een goede indruk te geven van de mogelijkheden van Magento is er speciaal voor u een Demo Webshop beschikbaar waarin een aantal features zijn verwerkt. Ontdek de mogelijkheden en laat u verrassen.

Laucaconsultancy Demoshop
Magento,  
e-Commerce Evolved
Met meer dan 2.000.000 downloads is Magento de onbetwiste leider op het gebied van open source e-commerce. Vanwege de flexibiliteit, kosten en schaalbaarheid is Magento in bijna alle gevallen de enige juiste keuze.

Magento Custom Modules

Naast de standaard modules waarmee Magento zelf is uitgerust ontwikkeld Lauca Consultancy op een aantal specifieke gebieden ook zelf modules voor het Magento platform.

Magento Showcase

Om u te laten zien wat er allemaal mogelijk is met het Magento platform hebben wij een selectie gemaakt uit de webshops die Lauca Consultancy op het Magento platform heeft geïmplementeerd.

Magento Features

Onze webshops op het open source Magento platform bieden de meeste features van alle e-commerce pakketten. We hebben voor u een overzicht samengesteld met alle features.
© LaucaConsultancy 2021