Magento-Modules

Overzicht top 10 Magento Webshop Modules
Naast de standaard functionaliteiten waarmee Magento is uitgerust zijn er talloze modules voor het Magento platform ontwikkelt. Op dit moment zijn er ruim 3000 modules verkrijgbaar op alle denkbare gebieden. Wij hebben hieruit de beste voor u geselecteerd, deze modules bieden absolute meerwaarde voor uw Magento webshop.

OnePageCheckout

Met deze module kunt u fors hogere conversies in uw Magento webshop realiseren. De OnePageCheckout module zorgt ervoor dat klanten niet meer in de 6 stappen van de standaard Magento shop moeten betalen maar dat ze alle informatie op 1 enkele pagina aangeboden krijgen. Een daadwerkelijke "single-click" check-out. De module werkt naadloos in uw eigen Magento webshop en is uiteraard volledig aan te passen aan de vormgeving van uw webshop. De OneStepCheckout is voor zowel de Community, de Professional en de Enterprise editie verkrijgbaar. De prijs van de module voor een Community editie is 245,00 euro.(exclusief installatie of aanpassingkosten in verband met vormgeving).
Wilt u meer informatie? Klik hier hier voor de website van OnePageCheckout.

MultiSafePay

MultiSafePay is het ideale betaalplatform voor uw Magento webshop. Het platform biedt alle betaalmogelijkheden die uw Magento webshop kan vragen. iDeal, Creditcard, OverBoeking, Giropay, CarteBleue, MisterCash, Direct E-Banking en Automatische Incasso heeft u allemaal tot uw beschikking. De speciale module voor Magento die MultiSafePay heeft ontwikkeld zorgt ervoor dat alle orders automatisch worden ge-update in uw backoffice. Als er onverhoopt iets gecrediteerd moet worden dan kan dit heel simpel vanuit de MSP-backoffice. U hoeft niet zelf bankrekeningnummers op te zoeken en overschrijvingen te maken, een simpele klik op crediteren is voldoende. Het belangrijkste voordeel voor u als webshop eigenaar zijn de kosten, MultiSafePay is veruit de goedkoopte in zowel maandelijkse kosten als transactiekosten. Daarnaast zijn er nog talloze andere extra's zoals: Email-betaallink, Second Chance e-mail en de betaal pagina aangepast in de vormgeving van uw webshop.
Wilt u meer informatie? Klik hier voor de website van MultiSafePay.

 

 

 


Member of W3C Sites dot com Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS! This website is ACAP-enabled Magento Blog
© LaucaConsultancy 2021