Magento enterprise edition extra features

 Enterprise edition extra features

Enterprise edition extra features magento

De Magento Enterprise Edition is een licensed premium grade Magento product. Hiermee kunt u gebruik maken van enterprise-only features, garanties en heeft  u een volledige product support.

Alle features op een rij:
Administrator profielen instelbaar: u bepaalt per website/winkel waar uw administrators toegang tot hebben.
Log-files voor administrator acties: legt vast en houd bij welke acties uw administrators hebben uitgevoerd. U kunt zien door wie, wat, wanneer en waar is gewijzigd.
Cadeaubonnen/kaarten: u kunt uw klanten in staat stellen cadeaubonnen/kortingscodes te kopen en te versturen via email. Uw klanten kunnen daar nog een persoonlijke boodschap aan toevoegen en de ontvangers kunnen op basis van de bonnen/codes korting in uw webwinkel krijgen.
Klanten winkeltegoed: winkeltegoed kan worden aangemaakt en aan een klantenaccount worden gehangen, bijvoorbeeld bij terugname van een artikel. Uw klanten kunnen de winkeltegoeden weer gebruiken bij checkout om de aanschafprijs van een nieuwe bestelling te verlagen.
Content Staging en Merging: geavanceerde functie waarbij u nieuwe categorieën, product informatie en promoties kunt testen en na goedkeuring kunt vrijgeven voor uw live-omgeving, onmiddellijk of op een door u te in te plannen moment.
Categorie en aankoop toegang per klant groep: u kunt per klantgroep instellen welke categorieën deze mag inzien en of ze hieruit mogen aankopen.
Exclusieve sales voor groepen, op invitatie en speciale gelegenheden: geavanceerde functie om via afgeschermde catalogi en voor een beperkte periode verkopen exclusief voor genodigden te maken. Een ideale functie voor inzet in bijvoorbeeld loyaliteitsprogramma's.
Verzwaarde data-encryptie: Aanvullende encryptie en veiligheidsprotocollen in the enterprise edition maken deze versie van Magento extreem veilig.


Member of W3C Sites dot com Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS! This website is ACAP-enabled Magento Blog
© LaucaConsultancy 2021