Zoekmachine adverteren

Een goede positie in de zoekmachines zorgt ervoor dat de producten in uw webshop optimaal onder de aandacht worden gebracht. Via organische zoekresultaten of via betaalde zoekresultaten, de zogenaamde "Sponsored Links". Om uw online activiteiten extra momentum te geven is het starten van een online advertentiecampagne een efficiënte methode. Adverteren in een zoekmachine is een prachtig instrument om uw webshop te stimuleren en bovendien associeërt het merendeel van de internetgebruikers bedrijven die hoog scoren in de zoekresultaten als een topmerk. Helemaal als het bedrijf op zowel organische als gesponsorde zoekresultaten hoog scoort.

Gezien de marktaandelen van de zoekmachines is Google voor Nederland de beste keus voor uw online advertentie campagnes.

Bij Google kan uw advertentie op twee verschillende posities getoond worden:
- Boven de algoritmische resultaten
- Rechts van de algoritmische resultaten

De positie van een tekstadvertentie wordt bepaald door de prijs per klik die u als adverteerder wenst te betalen maar ook in steeds sterkere mate door de kwaliteit van de campagne.
Bij Google AdWords wordt uw positie bepaald door een combinatie van de klikratio (het aantal kliks, het aantal indrukken) en de maximale prijs per klik die u voor een bepaald trefwoord wilt betalen, in combinatie met de kwaliteitsscore van uw campagne De minimale biedprijs bij Google is € 0,01.

Door kwalitatief hoogwaardige campagnes op te zetten en de resultaten hiervan intensief te monitoren, in combinatie met onze keyword research en zoekmachine optimalisatie diensten kunnen wij u effectief helpen met het opzetten van een goede Adwords campagne.
Ook het overnemen van bestaande campagnes en deze optimaliseren voor een beter resultaat behoort tot de mogelijkheden.


Member of W3C Sites dot com Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS! This website is ACAP-enabled Magento Blog
© LaucaConsultancy 2021