Email-marketing

Onder bepaalde voorwaarden mag u nog steeds e-mails naar uw klanten versturen en onder de huidige wetgeving en met de juiste aandacht voor opzet en inhoud kunt u daar uitstekende resultaten mee behalen.

Keyword Research

Keyword research is een vitaal onderdeel van uw websitestrategie. Met de in onze Magento webshops aanwezige koppeling naar o.a. Google Adwords en Google Analytics kunt u zelf gaan testen welke keywords voor u het beste werken.

Maak van
meer bezoekers Klanten
Conversiemarketing onderzoekt de gebruiksvriendelijkheid van een webshop, voert testen uit en optimaliseert. Hierdoor gaat het aantal conversies omhoog en wordt het maximum uit uw webshop gehaald.

Zoekmachine optimalisatie

Door onze gedegen en specialistische kennis op dit gebied kunnen wij uw webshop goed en veilig voor u optimaliseren. Wij zorgen ervoor dat uw doelgroep u optimaal weet te vinden.

Webvertising

Adverteren in een zoekmachine is een prachtig instrument om uw webshop te promoten. Door kwalitatief hoogwaardige campagnes op te zetten en deze intensief te monitoren helpen wij u uw conversieratio's te vergroten.

Magento Marketingtools

Als u besluit voor Magento te kiezen als het platform voor uw webshop, dan krijgt u de beschikking over tal van marketinghulpmiddelen die u kunt gebruiken om uw conversies te verhogen.
© LaucaConsultancy 2021