Email marketing

Het versturen van ongevraagd email naar consumenten was al langer verboden, maar per 1 oktober 2009 is dit ook gaan gelden voor e-mails naar bedrijven. En op de naleving op de regels wordt streng toegezien door de OPTA, en zware boetes kunnen aan overtreders worden opgelegd.

Is daarmee email marketing iets van het verleden? Nee, het is juist een hele goede ontwikkeling.
Door het spam verbod zal het gemiddelde bedrijf of consument een stuk minder onzin email gaan ontvangen. Meer aandacht dus email die nog wel binnenkomt.
Onder voorwaarden mag u nog steeds e-mails naar uw klanten versturen, en onder de huidige wetgeving en met de juiste aandacht voor opzet en inhoud kunt u daar hele goede resultaten mee halen.

Uw Magento webshop beschikt over diverse momenten waarop uw bezoeker of klant bewust via een opt-in zich kan inschrijven voor nieuwsbrieven en e-maillijsten. Uw bezoeker kan ook zelf een vriend of een bekende attenderen op interessante artikelen. En uiteraard voldoen alle e-mails aan de huidige wetgeving, ze hebben bijvoorbeeld allemaal een opt-out functie.

We kunnen u adviseren over er nog wel en niet mag, en hoe u, met inachtneming van de wet, nog steeds zeer goede resultaten kunt behalen met email marketing.


      


Member of W3C Sites dot com Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS! This website is ACAP-enabled Magento Blog
© LaucaConsultancy 2021